0

Ultiem
draagcomfort.

Zit de hoodie goed? Voelt het t-shirt aangenaam? Wij hechten belang aan het draagcomfort van je kledij. Daarom kan je in onze showroom je kledij eerst komen passen voor je de bedrukking of het borduursel bestelt.

Teambuilding gepland? Een bedrijfsoutfit bedrukken voor al je medewerkers? Ook daarvoor kan je bij ons langskomen. Of wij komen gewoon tot bij jou! Jup, met pasmaten en persoonlijk advies op zak, zorgen wij ervoor dat iedereen zich goed voelt in z’n topoutfit!

Ongeziene
kwaliteit.

In ons eigen atelier zorgen wij in de eerste plaats dat de kwaliteit is zoals het hoort, maar we sturen ook direct bij indien nodig. Wij werken met flexfolie, flockfolie, transferdruk, DTF Print én borduren.

Stijlvol
ontwerp.

Gepersonaliseerde kledij met je eigen ontwerp? Dat kan. Maar als je geen tijd of zin hebt om aan de slag te gaan met al die tekenprogramma’s, dan doen wij het gewoon voor jou.

Op basis van je huisstijl ontwerpen we je bedrijfskledij of promomateriaal. Laat ons gewoon nog even het aantal stuks weten.

Denk je eraan om je eigen kledingcollectie te lanceren? Dan helpen wij je ook graag een handje! Van ontwerpen op maat en kwalitatieve bedrukkingen en borduursels van logo’s en prints, tot duurzaam textiel van verschillende merken, bij ons moet je zijn.

Duurzaam
textiel.

Omdat ook wij onze planeet graag zien, kiezen we overtuigd voor kledingmerken die bewust met duurzaam textiel werken zoals biokatoen en gerecycleerd polyester, én gebruiken we alleen milieuvriendelijke inkt. Ook moet de kledij veilig zijn en geen gevaarlijke stoffen bevatten. De kwaliteit van de kledij én de bedrukking is trouwens even goed dus why not?!

Het
Stiksel-team.

Maak kennis met het team achter Stiksel. Eén voor één echte textielexperten die je gepersonaliseerde kledij tot in de puntjes verzorgen. Teamwork makes dream clothing.

Enkele
realisaties.

Benieuwd hoe zo’n bedrukking of borduursel eruitziet? Neem dan even een kijkje tussen onze realisaties.

Kiekebisj
Elletrik
Rijwielen Fides
Latté J