0

Authentiek en
verantwoord.

Stanley/Stella biedt authentieke en verantwoorde kledingstukken aan met respect voor de mens, het milieu en de klanten. Ze dragen duurzaamheid dan ook hoog in het vaandel en zijn voortdurend op zoek naar manieren om beter te produceren en te werken. Het merk gebruikt uitsluitend 100% biokatoen, gerecycleerd polyester en andere duurzame materialen. Het bewijs dat het katoen biologisch geteeld is zonder schadelijke chemische insecticiden, meststoffen of pesticiden? De GOTS-certificering, natuurlijk! Maar ze gaan verder dan dat: het merk draagt ook labels zoals PETA-Approved Vegan en Global Recycled Standard.

Kwalitatief en
innovatief.

Stanley/Stella hecht belang aan elk detail en gaat dan ook steeds voor de beste kwaliteit. Dankzij nieuwe productietechnologieën en een volledig geïntegreerde productieketen beschikt de Belgische producent over de nodige expertise om duurzame kleding van topkwaliteit aan te bieden. En dan hebben we het nog niet gehad over de partnerfabrieken waarmee het merk een diepgaande vakkennis deelt. Het kiezen van de juiste partners leidt volgens hen tot innovatie. Hierdoor kunnen ze telkens het verschil maken en weten ze de mode-industrie positief te beïnvloeden.

Transparant en
respectvol.

Het merk is transparant naar mensen, partners, milieu en samenleving toe. Zo moet iedereen zich gehoord voelen en respectvol behandeld worden. Positivity is key! Ze stellen ondersteunende en langetermijnrelaties met hun partnerfabrieken en leveranciers voorop om zo een (h)echte gemeenschap te kunnen opbouwen.

Stanley/Stella
bestellen?

Neem snel een kijkje op onze webshop en ontdek hun duurzame collectie(s).